+31 (0)223631215
info@vosmetaalhandel.nl

Geld verdienen aan oud metaal, hoe doe je dat?

Dat koper geld waard is weten veel mensen wel, maar ook zaken die u intuïtief als afval zou aanzien, zoals oude roestige fietsframes of badkuipen, kunnen geld waard zijn. U kunt ze gewoon langsbrengen bij uw schroothandelaar en zo heeft u snel geld in de zak. Lees er meer over in deze blog.


Koper meest waardevol

De metaalprijzen fluctueren enorm. Toch is koper, bijvoorbeeld, altijd een van de meer waardevolle metalen. Als u uw oud ijzer verzamelt, komt u simpelweg langs bij de schroothandelaar. Uw materialen zullen hier worden gesorteerd en gewogen en u krijgt dan simpelweg de dagprijs voor de materialen mee. Zo simpel is het.

Apparaten met metaal

Ook apparaten waar metaal in zit verwerkt kunnen u nog steeds geld opleveren. Oude computers zitten vol met waardevolle metalen, in de moederborden maar ook de frames zelf. Ook oude koelkasten en airconditioners bevatten metalen, maar let op dat bij dergelijke apparaten wel bepaalde soms strenge milieuregels kunnen gelden met betrekking tot de recycling ervan. Uw schroothandelaar vertelt u graag meer.

Minimumgewicht

Als particulier kunt u niet bij alle schroothandelaren terecht, omdat er minimumgewichten gelden. Zo niet bij [company_name]. Benadert u ons voor de inkoop van oud ijzer en andere metalen? Voor iedereen, particulier of bedrijf, is het meer dan ooit van belang dat zijn aangeboden kilo’s exact in kaart worden gebracht. [company_name] garandeert dat: “Een kilo ook echt een kilo is bij ons!” De weging van de materialen gebeurt bij ons op de werf op de weegbrug of op weegschalen.

Particulieren

Particuliere klanten ontvangen voor hun gebrachte materiaal een marktconforme prijs en een nota met daarop vermeld:
– Welk materiaal is ingeleverd
– Het totale aantal kilo’s
– De prijs per kilo
– Het totaal te ontvangen bedrag

Bedrijven

Voor bedrijven wordt de papieren en financiële administratie afgehandeld in de week na levering. Indien de klant dit wenst, kan de facturatie per dag, per week, per twee weken of per maand plaatsvinden.

Ook geld verdienen met uw oud metaal? Kom langs bij [company_name] of neem contact op voor vragen.